.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

To ΞΕΣΠΑΣΜΑ της Ναταλίας Γερμανού: «Μαρία Ηλιάκη, είσαι ΟΧΙΑ»

Την δική της απάντηση έδωσε στην Μαρία Ηλιάκη, η Ναταλία Γερμανού μέσω twitter στην σχόλιο που έκανε η πρώτη μέσα από το «Δέστε τους» το απόγευμα της Παρασκευής 4
Απριλίου για την σχέση της παρουσιάστριας με τον Μάνο Ιωάννου.
Συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού στο Πρωινό mou λέγοντας: «Πιστεύω ότι τον πάει για σχόλασμα τον Ιωάννου. Γιατί είπε ότι είναι πάρα πολύ καιρό και μετά είπε ότι είναι μαζί 9 μήνες. Αν το 9 μήνες είναι ο πολύς καιρός της Ναταλίας, σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έτσι όπως το είπε είναι σαν να είναι μαζί δύο χρόνια.» Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τις δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη με καυστικό και αιχμηρό χιούμορ γράφοντας χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο twitter:
«Μαρία Ηλιάκη: Η Ναταλία πάει για σχόλασμα τον Ιωάννου. Τι να σχολιάσω. Τον τίτλο ή την φαρμακερή οχιά Μαρία Ηλιάκη; Έλεος!» Eνώ η Μαρία Ηλιάκη έσπευσε να της απαντήσει γράφοντας: «Δεν θα μπει κανείς ανάμεσά μας!», βάζοντας πολλές κόκκινες καρδούλες και φατσούλες να κλαίνε από τα γέλια… Αν πρόκειται για χιούμορ μεταξύ των δύο παρουσιαστριών ή σοβαρολογούν, θα φανεί τις επόμενες μέρες….
youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού