.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - ΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ;


Ο Σήφης καταφτάνει στην Κύπρο παρέα με τον Μηνά, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αχιλλέα. Ο Σήφης του δηλώνει ότι έχει φτάσει στην Κύπρο ώστε να πάει να καταθέσει στην αστυνομία σχετικά με την υπόθεση για να καταφέρει να βοηθήσει τη Μελίνα. Η Ευρυδίκη κάνει
ότι μπορεί ώστε να φέρει ακόμα σε δύσκολες καταστάσεις, τη Μελίνα και γι' αυτό η κατάθεση της κάνει πιο δύσκολη την θέση της Μελίνας.
Η Αναστασία θα μάθει μέσω της Βασιλικής ότι ο Σήφης βρίσκεται μαζί με τον Μηνά στην Κύπρο σχετικά με την υπόθεση της Μελίνας και αυτή με τη σειρά της θα πάρει το Ματθαίο να μάθει τι συμβαίνει. Το τηλέφωνο όμως που θα κάνει στον Ματθαίο θα το αντιληφθεί ο Αντώνης και θα εξοργιστεί άσχημα μαζί της. Ο παράξενος άντρας με τα πολλά τατουάζ μαθαίνει όσο περισσότερα μπορεί για την οινοποιία αλλά και για τη ζωή όλων. Παρά τις αντιδράσεις του Σήφη αλλά και του Διαμαντή η Αναστασία πήρε την απόφαση να πάει στην Ισπανία και να βρει τον πατέρα της, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα περιουσιακά στοιχεία. Στην Κρήτη θα καταφτάσει χωρίς να το γνωρίζουν οι περισσότεροι ο Πάτροκλος όπου θα πάει να επισκεφτεί τον Διαμαντή για να μπορέσει να μάθει περισσότερα στοιχεία για την πραγματική μητέρα του. Πλέον η αστυνομία έχει φτάσει στο σπίτι των Ματθαίων με ένταλμα να ψάξουν όλο το σπίτι γεγονός που θα τρομοκρατήσει την Μελίνα τον Αχιλλέα και τους περισσότερους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού