.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ:ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

 


Μια συγκινητική προσπάθεια γίνεται τις τελευταίες ώρες από Έλληνες φιλάθλους που ζητούν από την ΕΠΟ να βοηθήσει τον μικρό Τζέι να πάει στο μουντιάλ και να βρεθεί κοντά στο μεγάλο του ίδαλμα

τον Γιώργο Σαμαρά. Ο μικρός Τζέι είναι ίσως ο πιο φανατικός φίλαθλος της Εθνικής Ελλάδος σε όλον τον κόσμο και πάσχει από σύνδρομο Down. Αυτό δεν τον εμποδίζει να λατρεύει τον Γιώργο Σαμαρά και είχε ξετρελαθεί όταν ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής ανταποκρίθηκε και τον αγκάλιασε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Αυτές τις ημέρες ο μικρός Τζέι υποστηρίζει Γιώργο Σαμαρά και Εθνική Ελλάδος.

 Μάλιστα κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο ίντερνετ ώπου δίχνει τον μικρό Τζέι να πανηγυρίζει έξαλα το γκολ του Γιώργου Σαμαρά που σήμαινε και την πρόκριση της Εθνικής μας. Το βίντεο αυτό αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς φιλάθλους της Εθνικής μας και δημιούργησαν μία σελίδα στο facebook   ;oπου ζητούν να βρεθεί ο μικρός Τζέι στο μουντιάλ, κοντά στον Γιώργο Σαμαρά και την Εθνική Ελλάδος. Η σελίδα έχει τίτλο ''Ο Τζέι πάει μουντιάλ'' και ήδη έχουν ανταποκριθεί πάνω από 24.000 φίλαθλοι. Καλούμε και εσάς να υποστηρίξετε αυτήν την συγκηνητική προσπάθεια και ίσως καταφέρουμε να πείσουμε την ΕΠΟ να κάνει αυτήν την ανθρώπινη κίνηση απέναντι στον πιτσιρικά Τζέι. Ίσως η πίστη του Τζέι ότι η Εθνική μπορεί να φτάσει ακόμα και στον τελικό να εμψυχώσει και τους παίχτες.
Δημήτρης   Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού