.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΚΑΙ ΣΤΑ 50 ΤΗΣ Η ELLE MACPHERSON ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ



Τι και αν είναι πλέον 50 ετών; Η Elle Macpherson παραμένει το Κορμί, όπως φαίνεται και από τις
παρακάτω φωτογραφίες στις οποίες οι παπαράτσι την απαθανάτισαν να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα πάνω σε πολυτελές σκάφος στη γενέτειρά της, την Αυστραλία.



Φορώντας δύο διαφορετικά μικροσκοπικά μπικίνι, το πρώην μοντέλο αποδεικνύει ότι δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τις νέες καλλονές που κάνουν «θραύση» τον τελευταίο καιρό στον χώρο της μόδας.



Όμως, η Elle δεν ήταν μόνη, αφού από το πλευρό της δεν έφυγε στιγμή ο σύζυγός της Jeffrey Soffer, με τον οποίο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από ένα χρόνο.



Πάντως, πριν βγουν στη δημοσιότητα οι σέξι φωτογραφίες από της διακοπές της, η Elle είχε φροντίσει να δώσει στους θαυμαστές της μια «γεύση», με μία εικόνα που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter και στην οποία απεικονίζεται -επίσης- με το μπικίνι της.



Όπως ήταν αναμενόμενο, ο γνωστός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης πήρε «φωτιά» και η φωτογραφία έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, κάνοντας όλους να μιλούν για το Κορμί!



Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή της η  Macpherson είχε δηλώσει ότι δεν την πειράζει που μεγαλώνει και γερνάει.



«Δεν θέλω να είμαι νέα, θέλω να είμαι όμορφη, όσο πιο όμορφη μπορώ, αλλά η ομορφιά δεν πηγάζει από την ηλικία», είχε πει η 50χρονη... <βρ> 




























































protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού