.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΖΙΩΤΗ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΟΧΕΣ



Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη της Ρούπα, ενώ η
αντιτρομοκρατική χτενίζει συγκεκριμένες περιοχές που εκτιμά ότι μπορεί να βρίσκεται το ορμητήριο του Μαζιώτη.

Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, με άγνωστο προς το παρόν αποτέλεσμα, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στα Εξάρχεια, καθώς και σε δυο ακόμη περιοχές που πιστεύεται ότι μπορεί να υπάρχει κρησφύγετο του ζεύγους Μαζιώτη - Ρούπα.

Η αντιτρομοκρατική δίνει μάχη με το χρόνο δίνει η αντιτρομοκρατική για να εντοπίσει τα κρησφύγετα του Νίκου Μαζιώτη και της συντρόφου τα πριν χαθούν πολύτιμα αποδεικτικά στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε νέες συλλήψεις συνεργών τους ή και της ίδιας της Ρούπα. «Αυτή τη στιγμή υπάρχει ανοιχτή επιχείρηση σε πλήρη εξέλιξη και τα δεδομένα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο» δήλωσε στο Mega ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Βασίλης Κικίλιας

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη της Ρούπα, ενώ η αντιτρομοκρατική χτενίζει συγκεκριμένες περιοχές που εκτιμά ότι μπορεί να βρίσκεται το ορμητήριο του Μαζιώτη. Οι περιοχές είναι τα Πατήσια, η Καλογρέζα, το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, ο Μαραθώνας και το Γραμματικό.

Οι αστυνομικοί δίνουν ιδιαίτερο βάρος στο Hyundai Accent χρώματος ασημί με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ 2959 που είχε αγοραστεί απο τον Μαζιωτη με πλαστή ταυτότητα και καλούν τους πολίτες να τηλεφωνήσουν ανώνυμα στην αντιτρομοκρατική αν έχουν δει τον Μαζιωτη να κινείται με το συγκεκριμένο ΙΧ. Ο Μαζιώτης κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα με όνομα Μιχάλης Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας γεννηθείς το 1977 στην Αθήνα.

Η αστυνομία επισημαίνει το γεγονός ότι αποφεύχθηκε αιματοκύλισμα στο κέντρο τη Αθήνας την Τετάρτη, καθώς οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρομοκράτη μόνο με έναν καίριο πυροβολισμό που τραυμάτισε τον ίδιο, ενώ οι υπόλοιπες 8 σφαίρες ερρίφθησαν από τον Μαζιώτη.

Ο αρχιτρομοκράτης νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 8ο όροφο του «Ευαγγελισμού», καθώς τραυματίστηκε στον ώμο κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού που προηγήθηκε της σύλληψής του. Ο διαβόητος τρομοκράτης υπεβλήθη σε οστεοσύνθεση βραχιονίου.

Δεκάλεπτη συνάντηση με το Νίκο Μαζιώτη είχε ο δικηγόρος του Σπύρος Φυτράκης, στο ειδικό δωμάτιο του Ευαγγελισμού όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού