.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΙΗ»



Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, μάλλον ιδιαίτερα
σπάνια. Φέτος αποφάσισε, στο κλείσιμο της σεζόν να τα πει όλα στον φίλο του, Θέμη Γεωργαντά και το ΟΚ@night φυσικά στο MAD.  Θα είναι η τελευταία εκπομπή της σεζόν, η οποία θα προβληθεί το Σάββατο το βράδυ. Το Peoplegreece.com βρέθηκε στο γύρισμα και σας τα αποκαλύπτει όλα!

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν πολύ άνετος, ευδιάθετος, όπως πάντα άλλωστε. Έχει ολοκληρώσει τις πρωινές εκπομπές και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ δεν είχε κανένα θέμα για τις ερωτήσεις που θα του απηύθυνε ο Θέμης. Οι δυο τους έκαναν μια πολύ ιδιαίτερη κουβέντα, μιλώντας για την φετινή σεζόν που είχε αλλαγές τόσο για τον Γιώργο Λιάγκα, όσο και για την Φαίη Σκορδά.

«Η φετινή σεζόν ήταν ένα ρίσκο», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής, αναφέροντας πως «Ο τηλεθεατής βλέπει σταθμούς. Δεν ξέραμε πως θα πάει το Πρωινό και πως θα ταιριάξουμε με τους διοικούντες του ΑΝΤ1. Σε ό,τι αφορά στον αέρα της εκπομπής, η Φαίη είναι το πρώτο βιολί. Οι τηλεθεάτριες άλλωστε θα ταυτιστούν με τη γυναίκα. Εγώ αναλαμβάνω το στήσιμο της εκπομπής, πίσω από τις κάμερες».

Ο Θέμης τον ρώτησε για πολλά και ενδιαφέροντα, φυσικά για το Πρωινό του MEGA, αλλά και το περίφημο late night show που του προτάθηκε φέτος από τον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να αποκαλύψει πότε θα κάνει τέτοιου είδους εκπομπή, τι σχέδια έχει για το σάιτ που διατηρεί με την Φαίη Σκορδά (faysbook), ενώ αναφέρει για πρώτη φορά τους λόγους που τον οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Όμιλο Real.

Ο Γιώργος Λιάγκας στο δεύτερο μέρος της εκπομπής κάθισε φυσικά και στο περίφημο εξομολογητήριο! Εκεί είπε πολλά, ενώ απάντησε για πρώτη φορά αν ο ίδιος έχει κάνει sex tape! Το σίγουρο είναι πως οι απαντήσεις που έδωσε θα συζητηθούν πολύ. Το Σάββατο στο ΟΚ@night…!


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού