.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ MEGA Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ;



Η ιστορία στηρίζεται σε δύο οικογένειες, του Μενέλαου και του Λευτέρη, που στην πάλη τους για
εξουσία αλληλοσπαράζονται και δημιουργούν ένα απαγορευτικό περιβάλλον στα δύο παιδιά τους, τον Χρήστο και τη Μυρτώ, που αγαπιούνται από μικρή ηλικία.
Καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης παίζει η Βάλια, που με δολοπλοκίες και ψέματα, κινεί τα νήματα στις ζωές των παιδιών της καθώς και όσων πέφτουν στον έρωτά της. Σκηνοθετεί τη δολοφονία του άντρα της και απαρνιέται το δεύτερο εξώγαμο παιδί της, τη Τζίνα. Μεγαλωμένη μέσα στο μίσος για τη φυσική της μητέρα, η Τζίνα ζει κι αναπνέει για να την εκδικηθεί, αγνοώντας ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας της.
Δεκαπέντε χρόνια μετά, ο Χρήστος και η Μυρτώ σπουδάζουν στη Νομική, μα ο εγωισμός δεν αφήνει τον έρωτά τους να εκδηλωθεί. Απανωτά λάθη και παρεξηγήσεις, πρόσωπα κλειδιά που θα καθορίσουν το μέλλον τους και μπαίνουν εμπόδιο στη σχέση τους, οδηγούν τον έναν μακριά από τον άλλο, μέχρι την ώρα που ξανασυναντιούνται στο νησί. Εκεί όπου μια παρορμητική απόφαση του Χρήστου θα ανατρέψει τις ισορροπίες και θα πληγώσει ανεπανόρθωτα τη Μυρτώ. Τα χρόνια περνούν και οι δύο νέοι θα βρεθούν αντιμέτωποι και στον πολιτικό στίβο. Αδυσώπητες μάχες ανάμεσά τους κι ο έρωτας να υποβόσκει πάντα στο παρασκήνιο.Ένα γαϊτανάκι μύθων, προσώπων, πολιτικών σκανδάλων, ερώτων και εκδίκησης μπλέκεται γύρω από το κεντρικό ζευγάρι, με τον επιχειρηματία Ανδρέου να αποτελεί τη σκοτεινή σκιά πίσω από το καθετί. Σε συνεργασία πάντα με την Βάλια, καθώς δηλώνει ορκισμένος θαυμαστής της, εκτελεί εντολές και με τον τρόπο του την προστατεύει. Η αστυνομία πάντα ένα βήμα πίσω του, εκβιασμοί, φόνοι και βρώμικο χρήμα αποτελούν την καθημερινότητά του. Έχει όμως κι αυτός την αχίλλειο πτέρνα του..
Ο χρόνος τρέχει και η προσμονή της εκδίκησης από την Τζίνα θεριεύει. Μοναδικός της στόχος να οδηγηθεί στη δικαίωση. Εισβάλλει στις ζωές όλων, γίνεται απαραίτητη και ανατρέπει τις ισορροπίες διαρκώς. Θα καταφέρει ο έρωτας να την προλάβει και να την σταματήσει; Τι θα σταθεί πιο δυνατό; Η αγάπη του ζευγαριού ή η δίψα για εκδίκηση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού