Τι χρειάζεσαι
- Υλικά για το μπέργκερ
- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο κόντρα
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 4 κουταλιές κέτσαπ
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- 1 κουταλιά γουόστερ σος
- λίγη φρυγανιά τριμμένη
- 1 αυγό
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- Υλικά για το σερβίρισμα
- ψωμάκια
- τυρί τσένταρ
- μπέικον
- κρεμμύδια κομμένο σε ροδέλες
- φέτες ντομάτας
- μαρούλι
- κέτσαπ
Πως το φτιάχνεις
Τηγανίζουμε πολύ καλά τα κρεμμύδια σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι και σε σιγανή φωτιά για περίπου 20 λεπτά να <<ιδρώσουν>>.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για τα μπέργκερ και ανακατεύουμε πολύ καλά. Πλάθουμε τα μπιφτέκια και ψήνουμε στη σχάρα ή τηγανίζουμε στο τηγάνι.
Μόλις τα ψήσουμε ετοιμάζουμε τα μπέργκερ όπως εμείς θέλουμε με τα υλικά του σερβιρίσματος.
Μικρά μυστικά
Πρέπει οπωσδήποτε να τηγανίσουμε το κρεμμύδι γιατί αλλιώς οξειδώνεται το κρέας μας!
oisyntagesmoy.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου