.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ LADY GAGA



Είναι παιδιά μεταξύ 12 και 28 χρόνων στην πλειονότητά τους. Παιδιά που μπορεί να χαρακτηριστούν ως παιδιά της διπλανής πόρτας. Που παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια, που ο καλύτερός του φίλος είναι το iPhone τους, που οι selfie φωτογραφίες είναι πλέον τρόπος ζωής για εκείνους. Ακόμη και αν βρίσκονται ο ένας χιλιόμετρα μακριά από τον άλλον, τους ενώνει η αγάπη και το πάθος τους για την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Το δικό τους είδωλο. Η Lady Gaga ζει, αυτή μας οδηγεί… Είναι μάλλον για εκείνους το προσδιοριστικό στοιχείο, η βάση αν προτιμάτε για να παραμένουν ενωμένοι και να ακολουθούν κατά πόδας τη ντίβα της διεθνούς σκηνής παντού. Στις συναυλίες της γίνεται ο πανικός, ο απόλυτος χαμός. Προς μεγάλη έκπληξη πολλών που έχουν κατασκηνώσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα έξω από το «Μεγάλη Βρετάννια» περιμένοντας να απαθανατίσουν την μικροσκοπική star ανακαλύπτει ότι εκτός από τους Έλληνες fans έχουν δώσει δυναμικό παρόν και «μικρά τερατάκια» από κάθε πλευρά της Ευρώπης. Θεωρούν μάλιστα όπως λένε χαρακτηριστικά σχεδόν δεδομένο ότι όπου και αν εκείνη βρεθεί για να δώσει συναυλία θα είναι μαζί της. Κάποια από τα παιδιά ντύνονται όπως εκείνη, κυρίως τα κορίτσια για τα οποία αποτελεί και fashion icon. Τα αγόρια είναι ξετρελαμένα μαζί της. Ξέρουν φυσικά από έξω και ανακατωτά όλα τα τραγούδια της. Ξέρουν με κάθε λεπτομέρεια τις συνήθειές της. Ξέρουν λεπτομέρειες για τη ζωή της. Τι τρώει, τι δε τρώει, πού πάει, τι της αρέσει να κάνει, τι αποφεύγει. Καλύτερο ρεπορτάζ από τον κάθε δημοσιογράφο που προσπαθεί να ανακαλύψει λεπτομέρειες για εκείνη. Η καλύτερη πηγή είναι οι ίδιοι της οι θαυμαστές. Κάποιοι έμειναν καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας απέξω προκειμένου να τη δουν έστω και για λίγα λεπτά να βγαίνει στο μπαλκόνι της βασιλικής σουίτας και να τους χαιρετίσει. Εκείνη μάλλον τους απογοήτευσε αλλά τους ζήτησε επιπλέον και συγγνώμη. Είναι ακόμη εκεί. Περιμένουν να βγει για να κατευθυνθεί στο συναυλιακό χώρο του ΟΑΚΑ. Θα την απολαύσουν, θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν, θα την αποθεώσουν. Θα είναι εκεί και απόψε. Μαζί και κοντά στο δικό τους απόλυτο είδωλο.


Άννα – Ρωσία
Από την παγωμένη Ρωσία στην φθινοπωρινή Αθήνα το ταξίδι για την 18χρονη Άννα είναι αυτό που σχεδίαζε εδώ και πολύ καιρό. Προτίμησε να μην πάει διακοπές, να κρατήσει τα χρήματα που μάζεψε από το χαρτζιλίκι της για να καταφέρει να έρθει στην Αθήνα και να βρεθεί στην συναυλία του απόλυτου ειδώλου της όπως μας λέει. Ντύνεται όπως εκείνη, βάφεται όπως εκείνη και βέβαια είναι το πρότυπό της.






Τεμού – Φινλανδία
Ο 21χρονος Φινλανδός Τεμού παραδέχεται ότι έγινε ξανθός γιατί είναι το χρώμα των μαλλιών που ως επί το πλείστον λανσάρει η απόλυτη star όπως τη χαρακτηρίζει, η Lady Gaga. Δεν έχει χάσει καμία από τις συναυλίες του ειδώλου του και βρέθηκε στο Ελσίνκι, πήγε στην Τουρκία και τώρα ήρθε και στην Αθήνα. Το θεωρεί δεδομένο. Τώρα για το πόσο του κόστισε όλη αυτή η… παράλληλη περιοδεία ως θεατής του pop ειδώλου του απαντά ότι μάζευε χρήματα όλο το χρόνο και προτιμά να μην πηγαίνει πουθενά αλλά να έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει και να ακολουθεί τη Lady Gaga όπου και αν εκείνη βρεθεί.








Ίαν – Σερβία
Ο Ίαν είναι από τη Σερβία είναι μόλις 20 χρόνων και έχει έρθει με μεγάλα κέφια. Κατασκήνωσε από χθες έξω από το ξενοδοχείο και δε λέει να το κουνήσει ρούπι. Ελπίζει μέχρι και τη στιγμή αυτή που γράφεται το ρεπορτάζ ότι θα καταφέρει να τη δει τη Lady G και να της δώσει το γλύκισμα με την αφιέρωση που έφτιαξε ο ίδιος για εκείνη. Τη λατρεύει και το όνειρό του είναι να ασχοληθεί και εκείνος λίγο αργότερα με τη μουσική. Το ρεπερτόριό του; Ούτε λόγος. Όλα τα τραγούδια της απόλυτης ντίβας.





Τζωρτζ – Δανία
Ο Τζωρτζ ασχολείται με το σχέδιο και τη ζωγραφική. Είναι καλλιτέχνης και θεωρεί τη Lady Gaga πηγή έμπνευσής του. Σκοπεύει παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 23 χρόνων να κάνει μία έκθεση με έργα που έχει φιλοτεχνήσει με μούσα το είδωλό του. Από το αεροδρόμιο της χώρας του βρέθηκε στην Αθήνα και περιμένει υπομονετικά να της δώσει ως δώρο ένα πορτρέτο που φιλοτέχνησε με εκείνη. Ακόμη περιμένει. Ελπίζει να τα καταφέρει να τη συναντήσει μετά τη συναυλία. Ήρθε επί τούτου στην Ελλάδα και ελπίζει να του δοθεί η δυνατότητα να δώσει μία αγκαλιά στο μουσικό του είδωλο.







protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού