.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

H ΠΑΝΤΑ SEXY ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ “Burlesque”

Ένα ξεχωριστό show εμπνευσμένο από το Burlesque παρουσίασε χθες το βράδυ η γνωστή σχεδιάστρια Έλενα Βορρέα. Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ “Burlesque” έγινε πηγή έμπνευσης για το πρωτότυπο fashion show, στο οποίο εμφανίστηκε η Μαρία Κορινθίου.
Οι glam sexy κορσέδες της Έλενας Βορρέα αποτέλεσαν το σήμα κατατεθέν της βραδιάς που με πολύ μουσική και χορό παρέσυρε τους καλεσμένους σε αισθησιακούς ρυθμούς.




Η συλλογή κορσέδων “Burlesque” έχει σχεδιαστεί ειδικά για το show με βάση τα εντυπωσιακά κοστούμια της ταινίας. Η παρουσίαση έγινε στο γνωστό club Dekko, με μουσική επένδυση το ομότιτλο soundtrack, ενώ στο μοναδικό show συμμετείχε και η Σχολή Musical P.M.T.P. (Professional Musical Theatre Performance), με μια πρωτότυπη χορογραφία και ντυμένη με κοστούμια από την Elena Vorrea.



Guest star της βραδιάς ήταν η εκρηκτική Μαρία Κορινθίου σε έναν ρόλο-έκπληξη που τράβηξε τα βλέμματα. Η Μαρία εμφανίστηκε πιο σέξυ από ποτέ φορώντας τις δημιουργίες της γνωστής σχεδιάστριας, που είναι και καλή της φίλη, καθώς είχε σχεδιάσει το νυφικό του γάμου της.Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού