.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

ΒΟΜΒΑ!!! Η ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΄΄10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ΄΄;

Έντονες είναι πια οι φήμες ότι η γνωστή μας μαγείρισσα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν θα είναι παρών στην πρωινή εκπομπή των Καραμεροχαριτάτων που σημαίνει μία ακόμη μεγάλη απώλεια για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Ένα ακόμα χτύπημα στο πρωινό δίδυμο.
Τι συνέβη όμως; Γιατί φεύγει η Μπαρμπαρίγου; Ας δούμε το παρασκήνιο,


Σύμφωνα με το newsit και το Γρηγόρη Μελά, η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, με πολλά χρόνια εμπειρίας ως επαγγελματίας μαγείρισσα αλλά και πολλές ώρες στον τηλεοπτικό αέρα είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες μαγείρισσες έχοντας αποδείξει τις ικανότητές της. Πριν από δύο χρόνια μάλιστα η Μπαρμπαρήγου είχε απασχολήσει πολύ τον Τύπο με την αποχώρησή της από τον «Καφέ με την Ελένη». Όταν μάλιστα πέρυσι αποφάσισε να πάει στην απέναντι εκπομπή, στο «10 με 1 Μαζί» του ΑΝΤ1 υπήρξε πλήθος δημοσιευμάτων.

Από τις αρχές της βδομάδας όμως, η Αργυρώ δεν εμφανίζεται στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου. Και κανείς από τους δύο παρουσιαστές δεν είπε τίποτα για την απουσία της ενώ στο παρασκήνιο… ακούγονται πολλά. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχει ένα θρίλερ με τη μαγείρισσα ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι υπάρχουν και πολλά παρασκηνιακά… μαγειρέματα. Τι γίνεται λοιπόν με την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου και γιατί απουσιάζει από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1;

Το… παρασκήνιο και τα μαγειρέματα ξεκίνησαν πριν από αρκετούς μήνες. Η μαγείρισσα δέχτηκε πρόταση από τους υπεύθυνους του TOP CHEF για να συμμετέχει στο ριάλιτι μαγειρικής. Πρόταση που αποδέχτηκε από τις αρχές καλοκαιριού. Κι όλα πήγαιναν καλά μέχρι που κάποιος… έφερε αντίρρηση. Ονόματα δεν λέμε για να μην δημιουργήσουμε περισσότερη ένταση γιατί η αλλαγή στα σχέδια των υπευθύνων αλλά και η καθυστερημένη ενημέρωση στην Μπαρμπαρήγου ότι δεν θα είναι στο ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1 ήταν η αιτία να ψυχραθούν οι σχέσεις καναλιού και μαγείρισσας. Η οποία μάλιστα είχε απορρίψει πρόταση από άλλο κανάλι για να πει το «ναι» στον ΑΝΤ1. Κάποιοι όμως αφού έγιναν τα… μαγειρέματα, ενημέρωσαν καθυστερημένα τη Μπαρμπαρήγου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί άσχημο κλίμα συνεργασίας μεταξύ μαγείρισσας και καναλιού.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit η Αργυρώ δέχτηκε να είναι στο «10 με 1 Μαζί» μετά από πολλές πιεστικές συζητήσεις και χάρη στις καλές σχέσεις που έχει με τους δύο παρουσιαστές της εκπομπής. Και ας έλεγαν πριν από λίγες μέρες οι Καραμεροχαριτάτοι ότι «ευχαριστούμε την Αργυρώ που είπε όχι στο TOP CHEF για να είναι μαζί μας». Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να ευχαριστούν την Αργυρώ που είναι μαζί τους κι όχι… απέναντι! Φαίνεται όμως ότι η υπομονή της… εξαντλήθηκε! Έτσι, σύμφωνα με όσα ακούγονται αλλά και που δεν επιβεβαιώνονται ή διαψεύδονται από πουθενά, η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου δεν σκοπεύει να συνεχίσει στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όχι επειδή είναι δυσαρεστημένη με τους Καραμεροχαριτάτους αλλά με άλλα πρόσωπα του καναλιού. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια έντονη παρασκηνιακή φημολογία δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε τη γνωστή μαγείρισσα να είναι… απέναντι καθώς η πολιορκία δεν έχει σταματήσει καθόλου!
Δεν μένει παρά να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τόσα παρασκηνιακά… μαγειρέματα!

Μέχρι αυτή τη στιγμή συνεχίζεται το θρίλερ με την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου για τη συνεργασία της με την εκπομπή «10 με 1 Μαζί». Ωστόσο, κάποιοι προσπαθούν να την πείσουν να επιστρέψει στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Αλλά μάλλον αυτό θεωρείται απίθανο γιατί, απ' ότι λένε καλά πληροφορημένες πηγές, η γνωστή μαγείρισσα είναι αποφασισμένη να μην επιστρέψει κι έχει ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή της στους υπεύθυνους του σταθμού αλλά και στους Καραμεροχαριτάτους με τους οποίους διατηρεί πολύ καλές σχέσεις! Ίδωμεν…


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

* παρούσα

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs