.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Η ΧΡΥΣΠΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ!

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν στις πλαστικές επεμβάσεις. Πώς πήρε μια τέτοια απόφαση; Όπως εξομολογήθηκε: «Φυσικά και το έκανα. Γιατί να μην το πω; Αφού φαινόταν! Ωστόσο ποτέ μου δεν το πούλησα για να κάνω ντόρο. Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, αρκεί να μην αλλοιώνονται η εικόνα και τα χαρακτηριστικά μας. Ωστόσο, μετά τον αποκλεισμό μου από τα προκριματικά της Eurovision, απείχα για δύο περίπου χρόνια γιατί είχα παχύνει πολύ. Είχα πάρει πάνω από 15 κιλά».
 Η Χρύσπα αποκάλυψε ότι έχει κάνει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν και το μόνο που έβλεπε στον εαυτό της και το σώμα της ήταν να ξαναπαίρνει βάρος μετά από λίγο καιρό. Η πιο δύσκολη στιγμή της ήταν η περίοδος που ήθελε να πάει στην Eurovision.

Έτσι, επειδή απογοητεύθηκε από τα αποτελέσματα, το έριξε στο φαγητό. Λίγο καιρό μετά, πήρε την απόφαση να κάνει πλαστική στην κοιλιά της. Το προηγούμενο βράδυ έφαγε ένα τεράστιο μπωλ παγωτό σοκολάτα. Την επομένη πήγε στο νοσοκομείο. Όσο για το τι είπε ο σύζυγός της; «Δεν είχε καμία αντίρρηση για την λιποαναρρόφηση ο Παναγιώτης. Κατάλαβε πως ήταν για το καλό της καριέρας μου, ότι θα έκανε καλό στην δημόσια εικόνα μου και συμφώνησε, αν και μου δήλωσε κατηγορηματικά πως αν δεν ήμουν τραγουδίστρια, δεν θα χρειαζόταν να κάνω τίποτα», δήλωσε η Χρύσπα.
Πηγή:People-greek radar

1 σχόλιο:

Λιπογλυπτική είπε...

Πολύ όμορφο αποτέλεσμα είχε η λιποαναρρόφηση.

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού