.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

O ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ MICHAEL JACKSON ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ: «Ο MICHAEL JACKSON ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΜΟΥ»!

Τραγική ζωή και τέλος. Το παιδί θαύμα που αρνήθηκε να μεγαλώσει για να πεθάνει από φάρμακα χειρουργείου, άυπνος χωρίς αυτά, μεταλλαγμένος, βαμμένος, σκιά ενός ινδάλματος με μεγάλο
ταλέντο και μικρό εαυτό. Η παιδική χαρά που είχε για σπίτι, ο ψεύτικος γάμος με την πριγκίπισσα κόρη του Έλβις Πρίσλει, τα παιδιά που έρχονταν σχεδόν με τον πελαργό της ιατρικής, η μύτη που είχε εξαφανιστεί και το τεράστιο σκάνδαλο της παιδεραστίας. Η αθώωση. Η υποψία πάντα πάνω του σαν αόρατη αγχόνη. Οι κακοποίηση του ίδιου από τον πατέρα του. Το Ελντοράντο που υπήρξε ακόμα για την οικογένεια του. Και η συνέχεια της υποψίας και μετά τον θάνατό του…

…Έτσι, ο πρώην προστατευόμενος του Μάικλ Τζάκσον, Γουέιντ Ρόμπσον, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Today Show», στο NBC αποκάλυψε ότι ο διάσημος σταρ τον κακοποιούσε σεξουαλικά. «Ήταν παιδεραστής» είπε, «που κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά», ενώ για τον εαυτό του, δήλωσε πως η κακοποίηση του ξεκίνησε στα επτά του και σταμάτησε στα δεκατέσσερά του χρόνια! Ο Ρόμπσον, με τη δραματική του διήγηση είναι, βέβαια, ο ίδιος άνθρωπος που το 2005 είχε αρνηθεί ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον βασιλιά της ποπ και μάλιστα το 2009, λίγο πριν πεθάνει ο Μάικλ Τζάκσον είχε δηλώσει ότι οι δυο τους είχαν μια υπέροχη σχέση και πως ο τραγουδιστής ήταν το πιο ευγενικό πλάσμα που είχε γνωρίσει. Η δική του κατάθεση μάλιστα, ήταν εκείνη που βάρυνε για να αθωωθεί ο Τζάκσον από τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που τον οδήγησαν στα δικαστήρια.

Όλως τυχαίως, ο Ρόμπσον, τώρα, μετά το θάνατο του «ευγενικότερου πλάσματος» διεκδικεί αποζημίωση από την περιουσία του Τζάκσον και στη συνέντευξή του εξηγεί την «αλλαγή» στη μέχρι τώρα στάση του.
«Δεν πρόκειται για περίπτωση καταπιεσμένων αναμνήσεων. Δεν ξέχασα ούτε μία στιγμή τι μου έκανε ο Μάικλ, αλλά ήμουν ψυχολογικά και συναισθηματικά, απολύτως ανίκανος και απρόθυμος να καταλάβω ότι επρόκειτο για σεξουαλική κακοποίηση», είπε.

Η οικογένεια Τζάκσον, τώρα, μέσω του δικηγόρου της, χαρακτήρισε τις κατηγορίες «θλιβερές και εξοργιστικές», ενώ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ο κ. Ρόμπσον ήταν ανένδοτος όταν αρνήθηκε, έχοντας ορκιστεί, σε πολλές συνεντεύξεις του τα τελευταία 20 χρόνια ότι ο Μάικλ Τζάκσον του έκανε κάτι ανάρμοστο. Τώρα θέλει να μας πει ότι ψευδομαρτύρησε τουλάχιστον δύο φορές και ότι έλεγε ψέματα στους πάντες από τις αρχές του '90, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει χρήματα. Η αβάσιμη αγωγή του κ. Ρόμπσον έρχεται σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Michael». Ο χορογράφος όμως, ανταπαντά πως υπήρξε θύμα χειραγώγησης, τονίζοντας ότι υπέστη πλύση εγκεφάλου από τον βασιλιά της ποπ.

Και από τις δυο πλευρές, βέβαια, στο πίσω μέρος της υπόθεσης ισχύει το... είναι πολλά τα λεφτά, Μάικλ!
newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού